Kontrola Stresa

(Ponovo Osetite Unutrašnji Mir)

U ovom današnjem vremenu skoro je nemoguće ostati smiren i ne osećati efekte stresa - svakoga dana.


Stres na poslu, finansijski problemi, nervoza u odnosu sa partnerom, problemi sa decom, svetska politička i zdravstvena ludnica, problemi naših prijatelja...


Sve nam to čini život mizernim, zar ne?

Ovakav svakodnevni stres u nama izaziva čitav splet negativnih manifestacija...

Manifestacije Stresa

U 97% slučajeva 'stres' se uvek manifestuje našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji nam ne dopuštaju da funkcionišemo normalno. Nemiri poput:

  • Strahovi
  • Nesanica
  • Glavobolje
  • Napadi besa
  • Loša koncentracija
  • Nedostatak motivacije
  • Strepnja od budućnosti

Ovo su samo neki od problema koji se javljaju kao direktna posledica naših  'unutrašnjih-emotivnih' nemira - stresa.

Uzrok Stresa

Postoje 3 emotivna stanja, kojima mi reagujemo na sve situacije koje nam se dešavaju:

Dobro

nebitno

loše

Upravo ovo 'LOŠE' stanje predstavlja glavni uzrok našeg stresa.

Zato što ovo emotivno stanje uvek prate naša ‘neprijatna osećanja’ poput: Straha, Tuge, Nervoze, Besa, Razočarenja, itd.

Uspešna Kontrola Stresa

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoja 'neprijatna osećanja' zbog kojih smo konstantno stresirani, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Prazneći negativne ‘emocije i osećanja’ napokon oslobodimo svoje unutrašnje nemire i uspostavimo mir i emotivnu harmoniju.


Ovaj program vam upravo to omogućava!


Tako što vam umesto uobičajenih, suvoparnih TUMAČENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za konkretnu, specifičnu AKCIJU koja vas automatski vodi do ELIMINACIJE stresa!

Rezultat primene programa: Vi se iz dana u dan osećate sve bolje, a nivo 'stresa' se ubrzano smanjuje - potpuno spontano!


Počnite i Vi da koristite program:

PITANJA & ODGOVORI

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU STRESA?

kada možemo očekivati prve rezultate?

KOLIKO ČESTO KORISTIMO program?

Šta kažu naši korisnici? 

Stres je izgovor za sve...

Taj čuveni stres, baš kao što kažete: Najbolji mogući izgovor za sve! Hvala vam što ste me probudili iz ovog 'opšteg ludila'. Rad od kuće, koji je na početku ovih dešavanja izazivao neviđeni haos u meni, sad je postao 'ispunjenje sna'. Sve ono što sam godinama 'planirao' da naučim i nervirao se zbog manjka vremena, sad napokon i učim. Svaki dan mi počinje sa nekom od seansi, a sve posle toga ide bez problema. Imam osećaj da bez obzira na posao, koji sad radim mnogo brže i efikasnije. Kao da sam dobio neke nove 'bonus sate' u danu. A, stres i umor... Šta to beše?

Marko P.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos..

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J.

Smeškam se dok ih slušam...

Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima, bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično smanjilo. Redovno pratim program i rezultati su baš očigledni! Tek ponekad svratim do mojih terapeuta i ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja se samo smeškam dok ih slušam. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neki snimak. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu.

Miroslav Lj.

AKO SE PITATE DA LI JE
EMOTIVNI FOKUS ZA VAS?

Da li ste ikada bili u situaciji, osećali ili pomislili:

→ “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”

→ “Plašim se da ni sada neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”

→ “Ne znam da li ja ovo mogu sam/a bez stručne pomoći…”

→ “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”

→ “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”

→ “Sve što sam počeo/la samo za sebe, uvek su me osuđivali…”

→ “Želim moj stari život nazad, ali mi je sve gore i gore…”

ONDA JE EMOTIVNI FOKUS  – BAŠ ZA VAS!

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Program "Emotivni Fokus" nam upravo to pruža! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi pobedili stres. Počnite da koristite program:

"Naučimo Jednom - Koristimo Zauvek"