Kontrola Straha

(Budite Ponovo Hrabri)

Strah od bolesti, smrti i neuspeha, najčešći su strahovi koji muče ljude bez obzira na godine starosti i nivo njihovog obrazovanja!

Šta je strah?

Strah je naša automatska ‘psiho-fizička’ reakcija na ‘zamišljeni negativni ishod’ neke situacije.

Ovakva naša 'automatska' reakcija posledica je loših 'emotivnih doživljaja’ iz prethodnih, sličnih situacija.

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ koji je izgrađen u prošlosti, kontroliše naše današnje ‘automatske’ reakcije u vezi sličnih situacija.

Kad su strahovi u pitanju, naš emotivni doživljaj u vezi prošlih situacija sastavljen je od naših:

  - Neprijatnih osećanja

  - Negativnih emocija

  - Loših uverenja o sebi

  - Neželjenih reakcija

Svi pobrojani elementi sastavni su deo naše podsvesti i oni se ‘automatski’ aktiviraju svaki put kad se nađemo u situaciji sličnoj nekim prethodnim, a koje su već izazivale strah u nama.

Uspešna Eliminacija Straha

Da bi uspešno promenili naše automatske reakcije (strah) moramo prvo uspostaviti svoju 'emotivnu harmoniju'


Čim to uradimo, tad lako menjamo naše neželjeno razmišljanje i ponašanje koje nazivamo strah.


Program Emotivni Fokus vam upravo to omogućava!

Tako što vam umesto uobičajenih, suvoparnih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za konkretnu, efikasnu AKCIJU koja automatski vodi do ELIMINACIJE straha!

Rezultat primene programa: Vi se iz dana u dan osećate sve bolje, a vaši strahovi se ubrzano dezintegrišu i nestaju - potpuno spontano!

Počnite i Vi da koristite program:

PITANJA & ODGOVORI

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVe STRAHove?

kada možemo očekivati prve rezultate?

KOLIKO DUGO KORISTIMO program?

Šta kažu naši korisnici? 

Strah od javnog nastupa...

Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kad bih se zbunio, zacrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i kao da se borim sa lavovima. Slušajući seanse iz dana u dana i držeći govore ispred ogledala(baš kao što ste rekli: oči su čudo) počeo sam da se oslobađam i dišem normalno. Kolege su me čudno gledale ispočetka, koliko do juče sam bio 'oficijelni ćutolog' a, sad stalno nešto zapitkujem, komentarišem i predlažem... Svaki sastanak je idealna šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno normalno!

Goran Ž.

Ponovo se vozim liftom...

Godine straha od zatvorenog prostora(imao sam osećaj da me sahranjuju) držale su me ako ništa drugo, bar u dobroj formi. Svakog dana nekoliko puta peške na 7 sprat čini čudo za fizičku formu, ali... sve drugo je bilo jezivo. Čak i ulazak u nepoznati auto je bio izuzetan napor, a o liftovima da ne pričam - nisam ni ulazio. Posle nepuih mesec dana programa, prestao sam da se kljukam lekovima i prvi put sa ženom ušao u lift. Bilo je jezivo, ali vrlo interesantna stvar, nisam se nenormalno znojio i gušio. Samo neke haotične misli... Posle 10-ak vožnji gore dole, ženi sam rekao: Ajmo kući, gladan sam! U danima posle toga bio sam pravi 'lift-boy'. Svaki lift bio mi je prilika da se vozikam gore-dole nekoliko puta. U autobusu sad razmišljam o svemu, osim o smrti :) Planiram i da letim avionom, naravno posle ovog globalnog haosa!

Milan Lj.

Strah se istopio...

Još uvek mi nije jasno kako ranije nisam počeo sa ovim. Iskren da budem, kad sam pošeo sa programom za kontrolu straha, mislio sam 'ako ništa drugo, ovo bar nije skupo' :)
Ali, ...
Već posle par nedelja sam primetio, da moja nelagodnost u prisustvu devojaka jedva da postoji, i to mi je dalo krila za dalji rad. Sada više ne postoji opcija da preskočim neku seansu programa.

Stefan L.

AKO SE PITATE DA LI JE
EMOTIVNI FOKUS ZA VAS?

Da li ste ikada bili u situaciji, osećali ili pomislili:

→ “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”

→ “Plašim se da ni sada neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”

→ “Ne znam da li ja ovo mogu sam/a bez stručne pomoći…”

→ “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”

→ “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”

→ “Sve što sam počeo/la samo za sebe, uvek su me osuđivali…”

→ “Želim moj stari život nazad, ali sve mi je gore i gore…”

ONDA JE EMOTIVNI FOKUS  – BAŠ ZA VAS!

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Program "Emotivni Fokus" nam upravo to pruža! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi pobedili strah. Počnite i Vi da koristite program:

"Naučimo Jednom - Koristimo Zauvek"