Kontrola Nesanice

(Spavajte Ponovo Normalno)

Uzrok Nesanice

U 94% slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji prosto pulsiraju u nama i ne dopuštaju nam da spavamo.

Naši emotivni nemiri, poput:

  • Sumnja
  • Strahovi
  • Nezadovoljstvo
  • Nagomilani bes
  • Osećanje krivice
  • Strepnja od budućnosti

Ovakvi i slični 'emotivni nemiri' pravi su uzrok naše nesanice, a nastali su kao direktna posledica situacija i dešavanja u našem životu.

Prirodna Kontrola Nesanice

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo te 'emotivne nemire', zbog kojih noćima ne spavamo, ostaje nam samo jedan logičan izbor...


Da ih napokon oslobodimo i uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju' kao preduslov da ponovo spavamo normalno.


Ovaj program vam upravo to omogućava!


Tako što vam umesto uobičajenih, suvoparnih OBJAŠENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za konkretnu, svakodnevnu AKCIJU koja vas automatski vodi do REŠENJA nesanice!


Rezultat primene programa: Vi se iz dana u dan osećate sve bolje, a vaša nesanica ubrzano tone u san...


Počnite i Vi da koristite program:

PITANJA & ODGOVORI

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU neSAnicu?

kada možemo očekivati prve rezultate?

KOLIKO dugo KORISTIMO program?

Šta kažu naši korisnici? 

U 4 ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Preuzimam program i odmah počinjem da slušam. Prva seansa, druga i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47! Tako je počelo, sad svaki dan slušam seanse i radim po uputstvima, a večernja mi je obavezno na 'continius play'. San je postao skoro normalan, Ali, znam da još mnogo toga treba da izađe iz mene, jer život je bio tubulentan. Hvala za otkriće da je rešenje već u meni!

Gorica S.

Nesanica je posledica stresa...

Koliko puta sam pročitala to objašnjenje? I ovde je na prvom mestu. Potpuno skeptična preuzimam program i ostatak dana bauljam na poslu pitajući se, a zašto ja nisam kao moj otac pa da zaspim čim sednem u fotelju? Kuća, lagana večera i napokon kada. Mirisna pena i puštam prvo objašnjenje iz programa. Odjednom sam stvarno budna, šta je ovo? Puštam večernju seansu i krećem da se lagano dezintegrišem u kadi. Nekako prelazim u krevet, a objašnjenje našeg uma me ponovo rasani i pokrene razmišljanja o prošlosti. Ponovo slušam večernju i ponavljam je iznova i iznova... Tonem u san, trzam se, ponovo je puštam i tako u krug. Prvih par nedelja je bilo baš čudno, imala sam osećaj da se sve to dešava nekome drugom, a ja samo posmatram. Bilo je noći da zaspim čim čujem prvih par rečenica, a nekada bih tek posle 4-5 slušanja tonula u san. Sve se to polako normalizuje. I u pravu su svi koji su rekli: 'prva pomoć' čini čuda u toku dana! Na kraju evo još jedna interesantna stvar: Kad počnem da razmišljam o uzrocima mojih problema, misli mi vrlo brzo odlutaju na potpuno drugu stranu. Baš zabavno, zar ne :)

Maja K.

Sanjala sam noćas...

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam 'super-woman'. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rješava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue. Ne sjećam se ko me je uputio na vaš sajt. Počelo je sa programom za kontrolu nesanice, a sada sam već osmi mjesec u glavnom programu. Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali onda je počelo: Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... na sastancima maštarim o... i uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

Sanja D.

AKO SE PITATE DA LI JE
EMOTIVNI FOKUS ZA VAS?

Da li ste ikada bili u situaciji, osećali ili pomislili:

→ “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”

→ “Plašim se da ni sada neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”

→ “Ne znam da li ja ovo mogu sam/a bez stručne pomoći…”

→ “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”

→ “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”

→ “Sve što sam počeo/la samo za sebe, uvek su me osuđivali…”

→ “Želim moj stari život nazad, ali mi je sve gore i gore…”

ONDA JE EMOTIVNI FOKUS  – BAŠ ZA VAS!

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Program "Emotivni Fokus" vam upravo to pruža! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radite da bi pobedili nesanicu. Počnite i Vi da koristite program:

"Naučimo Jednom - Koristimo Zauvek"