Kontrola Prošlosti

(Kako Živeti u Sadašnjosti)

Prošlost & Emocije

Naše ponašanje u vezi prošlosti predstavlja set automatskih ‘psiho-fizičkih’ reakcija na naša današnja razmišljanja, tumačenja i sećanja u vezi prošlih situacija.

Ovakva naša ‘psiho-fizička’ reakcija direktna je posledica loših 'emotivnih doživljaja’ u vezi tih prošlih situacija.

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ izgrađen u prošlosti, potpuno kontroliše naše današnje ‘psiho-fizičke’ reakcije u vezi tih prošlih situacija.

Loš emotivni doživljaj u vezi prošlih situacija sastavljen je od naših:

  - Neprijatnih osećanja

  - Negativnih emocija

  - Pogrešnih uverenja

  - Neželjenih ponašanja

Svi pobrojani elementi sastavni su deo naše podsvesti i oni se ‘automatski’ aktiviraju svaki put kad razmišljamo o prošlim dešavanjima.

Efikasna Kontrola Prošlosti

Da bi se podsvesne reakcije i svesni način tumačenja naše prošlosti promenili, potrebno je prvo uspostaviti emotivnu harmoniju.

Kad uspostavimo 'emotivnu harmoniju' možemo se osloboditi pritiska prošlosti.


Ovaj program vam upravo to omogućava!

Tako što vam umesto uobičajenih, suvoparnih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za konkretnu, efikasnu AKCIJU koja automatski vodi do OSLOBAĐANJA prošlosti!

Rezultat primene programa: Nivo vaše 'opterećenosti' prošlim situacijama se ubrzano smanjuje, a vi se iz dana u dan osećate sve bolje u sadašnjosti - potpuno spontano!

Počnite i Vi da koristite program:

PITANJA & ODGOVORI

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU prošlosti?

Instrukcije i seanse koje se nalaze u ovom programu uspešno deluju za svaku vrstu prošlih iskustava. Zato što su sva prošla iskustva sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašnja. Razlika je samo u nazivu situacija i vašem dosadašnjem tumačenju, a ne u njihovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

kada možemo očekivati prve rezultate?

Tempo i brzina promena razlikuju se od osobe do osobe, zato što svako ima svoje želje, ciljeve i očekivanja. Ponekad je promena skoro trenutna, ali u većini slučajeva se promena dešava postepeno. Prvenstveno zato što ljudima treba malo vremena da 'shvate' da se promena već desila, jer oni i dalje 'misle' da imaju problem, ali... U njima više nema onih neprijatnih osećanja, koja bi im to i potvrdila :)

KOLIKO ČESTO KORISTIMO program?

Program koristimo onoliko dugo, koliko je nama potrebno. Ne postoji univerzalni metar koji određuje koliko nekome treba da se promeni. Radeći po ovom programu, sa svakim novim danom naši rezultati su sve očigledniji. To znači da sve zavisi isključivo od nas i naše spremnosti da napokon napravimo prave promene.

Šta kažu naši korisnici? 

Prošlost je zbir naših osećanja i uverenja…

Naša prošlost nije samo zbir naših sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam shvatila čitajući ''Emotivni Fokus''. Ako zbog ničeg drugog, samo zbog ovog otkrića i vrlo praktičnih uputstava 'šta, kad i kako' raditi sa njima vredi kupiti ovu knjigu. Sve drugo što ova knjiga iznosi, za mene su bila epoholana otkrića u vezi mene i mog života.

Bojana B.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa programom - Pozz!

Predrag J.

Biti perfekcionista, stvarno boli...

''Emotivni Fokus'' je nešto što mi je odavno trebalo. Oduvek sam doživljavala sebe kao perfekcionistu, a onda sam čitajući ovu knjigu otkrila koliko sam samu sebe povređivala, takvim mojim stavom. Deo knjige koji objašnjava ulogu pitanja u našem životu - ostavio me je potpuno bez reči. Shvatila sam koliko su negativna i destruktivna pitanja koja sam sebi postavljala zbog tog mog perfekcionizma, užas! Danima sam se vraćala na objašnjenje i primere, naravno po staroj navici pokušavala sam da nađem grešku u tom objašnjenju i svaki put umesto greške, sve više otkrivala istinu. Istinu da sam ja savršena baš ovakva kakva sam! Sada su mi ova nova pitanja omiljena zabava. Ponavljam ih po čitav dan i... Stvarno mi je lepo!

Dana D.

AKO SE PITATE DA LI JE
EMOTIVNI FOKUS ZA VAS?

Da li ste ikada bili u situaciji, osećali ili pomislili:

→ “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”

→ “Plašim se da ni sada neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”

→ “Ne znam da li ja ovo mogu sam/a bez stručne pomoći…”

→ “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”

→ “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”

→ “Sve što sam počeo/la samo za sebe, uvek su me osuđivali…”

→ “Želim moj stari život nazad, ali sve mi je gore i gore…”

ONDA JE EMOTIVNI FOKUS  – BAŠ ZA VAS!

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Program "Emotivni Fokus" nam upravo to pruža! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi se oslobodili pritiska prošlosti. Počnite i Vi da koristite program:

"Naučimo Jednom - Koristimo Zauvek"