Kontrola Besa

(Vratite Unutrašnji Mir)

Šta je Bes?

Bes je naša spontana 'psiho-fizička' reakcija na razne neprijatnosti poput: provokacija, nepravde, uvreda, raznih zabrana, omalovažavanja, psihičkog i/ili fizičkog nasilja kome smo izloženi.

Ovakva naša spontana reakcija sastavljena je od naših osećanja, emocija i ponašanja. 

Šta to znači?

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ situacija u potpunosti kontroliše sve naše 'spontane' reakcije.

Ovo pravilo važi kako za situacije koje nam se danas dešavaju, tako i za situacije iz naše prošlosti, kojih se sećamo i danas ih analiziramo i tumačimo...

Zašto je to tako?

Dok se ljudsko društvo razvijalo prateći razvoj nauke i tehnologije, naša percepcija tj. način na koji emocionalno primamo i doživljavamo situacije, na žalost nije.

Počevši od praistorije, svaki put kada bi se našli u nekoj kriznoj situaciji za nas su postojale samo dve opcije: "Bori se ili Beži".

 Međutim, društvo u kome danas živimo ne odobrava ni jednu od navedenih opcija, ali... 

Pošto naša podsvest i dalje funkcioniše po toj formuli mi smo prinuđeni da potiskujemo taj nagon u sebi. 

Rezultat toga je da se u nama gomilaju 'neprijatna osećanja' koja vremenom narastu do tog nivoa da gubimo svesnu kontrolu...

I tada nam se dešavaju erupcije besa!

Kako to promeniti i osloboditi taj neprijatni naboj iz sebe?

USPEŠNA KONTROLA BESA

Rešenje besa dolazi sa 'emotivnim pražnjenjem' nagomilanih neprijatnih osećanja i reprogramiranju 'podsvesnih-automatskih' reakcija, koje aktiviraju naše izlive besa!

Radeći 'emotivna pražnjenja' mi spontano kreiramo svoju emotivnu harmoniju!

Kad uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju', tada možemo promeniti naše neželjene reakcije, odnosno ponašati se smireno i normalno.

Ovaj program nam upravo to omogućava!

Tako što vam umesto uobičajenih, suvoparnih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za konkretnu, efikasnu AKCIJU koja automatski vodi do ELIMINACIJE besa!

Rezultat primene programa: Nivo vašeg 'besa' se ubrzano smanjuje, a vi se iz dana u dan osećate sve bolje i u potpunoj kontroli svojih reakcija i ponašanja- potpuno spontano!

Počnite i Vi da koristite program:

PITANJA & ODGOVORI

ŠTA JE OSNOVNA PREDNOST OVOG PROGRAMA?

Instrukcije i seanse koje se nalaze ovom programu uspešno deluju na svaku vrstu besa. Zato što je svaki bes sačinjen od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašanja. Razlika je samo u objašnjenjima, a ne u njegovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

kada možemo očekivati prve rezultate?

Rezultati se primećuju posle svake seanse i svakog pražnjenja osećanja. Što ih više praktikujete, rezultati su sve očigledniji!

KOLIKO DUGO KORISTIMO program?

Sve što vam treba je vaša odluka da slušate i pratite super jednostavne instrukcije i sugestije. Radeći na ovaj način, sa svakim novim ponavljanjem primetićete kako se nivo unutrašnjeg pritiska, odnosno besa sve više smanjuje.

Šta kažu naši korisnici? 

Jastuk ko jastuk...

U šoku sam da mi ovo pre vas niko nije pokazao! Mislio sam da neće biti kraja mom pražnjenju besa. Ali, posle dve nepune nedelje ja više ne osećam potrebu za 'magičnim' jastukom.

Ivan J.

Nervoza i bes...

Koje sve terapije nisam prošla, i nije da mi nisu spominjali da su osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali... Sad znam šta tačno treba da radim, svaki put kad osetim 'one' nemire u sebi.

Branka P.

Osećanja se ne vare...

Napokon znam pravi uzrok mojih problema sa stomakom, koje sam godinama pokušavao da 'izlečim'Uostalom lepo ste rekli: Osećanja se ne vare - ona se osećaju i prazne, što češće. To posebno važi za osećanja Besa!

Saša V.

AKO SE SAD PITATE DA LI JE
EMOTIVNI FOKUS ZA VAS?

Da li ste ikada bili u situaciji, doživeli ili pomislili:

→ “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”

→ “Plašim se da ni sada neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”

→ “Ne znam da li ja ovo mogu sam/a bez stručne pomoći…”

→ “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”

→ “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”

→ “Sve što sam počeo/la samo za sebe, uvek su me osuđivali…”

→ “Želim moj stari život nazad, ali sve mi je gore i gore…”

ONDA JE EMOTIVNI FOKUS  – BAŠ ZA VAS!

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Program "Emotivni Fokus" nam upravo to pruža! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da se oslobodimo besa. Počnite i Vi da koristite program:

"Naučimo Jednom - Koristimo Zauvek"