Primena Emotivne Inteligencije

Programi Emotivnog Fokusa

Uspeh - Neuspeh

Svakog dana ljudi se pitaju: Kako da rešim moj problem? Ovo pitanje se obično odnosi na naše zdravlje, posao i međuljudske odnose. Nudimo vam provereno uspešne programe za rešavanje takvih problema.

Zamislite, kako je divan osećaj ponovo biti smiren i opušten - Svakoga dana! Rešenje stresa krije se u pražnjenju ‘neprijatnih osećanja’ i reprogramiranju naših 'podsvesnih - automatskih' reakcija. Zato što su to pravi uzročnici negativnog stresa.


Nesanica je jedan od najčešćih problema savremenog čoveka. Ona izaziva naša neprijatna mentalna i fizička stanja. U većini slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima. Najbrže i ujedno potpuno prirodno rešenje nesanice dolazi kroz 'emotivno pražnjenje'.


Strah od bolesti, smrti i neuspeha su najčešći strahovi koji muče ljude, bez obzira na godine starosti i nivo obrazovanja. Strah je naša automatska ‘psiho-fizička’ reakcija na zamišljeni 'negativni ishod’ neke buduće situacije. Budite u kontroli svojih strahova.


Samopouzdanje predstavlja praktičnu demonstraciju 'naše sposobnosti' da određena znanja i veštine uspešno primenjujemo potpuno samostalno. Najčešći uzrok manjka samopouzdanja je nagomilani 'strah' od mogućeg neuspeha. Ovaj program to rešava!


Problemi, kao što su: Gojaznost, višak kilograma, zavisnost od slatkiša, testa, grickalica, itd. Uspešno se rešavaju kontrolom apetita. Apetit je fizička demonstracija naše 'emotivne gladi' za dobrim osećanjima. Ovaj program nudi prirodni način kontrole apetita.


Nema ništa gore od realizacije da posle mnogo sati provedenih nad knjigom skoro ništa nismo zapamtili ni naučili! Dokle više tako, i kako to promeniti? Vrlo jednostavno - Kontrolom svoje koncentracije! Ovaj program nas upravo tome uči...


Bes je demonstracija prave snage naših potisnutih osećanja. Što ih više svesno potiskujemo, naša unutrašnja tenzija je sve veća, a eksplozije besa su sve češće i burnije. Radeći emotivna pražnjenja, mi automatski oslobađamo svoja potisnuta osećanja i spontano aktiviramo untrašnji mir i harmoniju.


Šta raditi kada nas prošlost proganja i zbog toga se danas osećamo loše? Rešenje ovog problema je vrlo jednostavno i potpuno logično: Oslobodimo se “neprijatnih emocija i osećanja” koji su posledica naše prošlosti i odmah počnemo da se osećamo dobro danas! Ovaj program nam upravo to demonstrira!


GOSPODAR SVOJE SUDBINE

Crni oblaci su se nadvili, a dok se ne raziđu...

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Ovi programi nam upravo to pružaju! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: 'Šta, Kad i Kako' radimo da bi uspešno rešili svoje probleme u ovim teškim vremenima.

Zoran Pavlović - Autor