Primena Emotivne Inteligencije

Programi Emotivnog Fokusa

Uspeh - Neuspeh

Svakog dana ljudi se pitaju: Kako da rešim moj problem? Ovo pitanje se obično odnosi na naše zdravlje, posao i međuljudske odnose. Nudimo vam provereno uspešne programe za rešavanje takvih problema.

Izaberite program i prateći jednostavna uputstva napravite zeljene promene!


Zamislite, kako je divan osećaj ponovo biti smiren i opušten - Svakog dana! Rešenje stresa krije se u pražnjenju ‘neprijatnih osećanja’ i reprogramiranju naših 'podsvesnih - automatskih' reakcija. Zato što su to pravi uzročnici negativnog stresa.


Nesanica je jedan od najčešćih problema savremenog čoveka. Ona izaziva naša neprijatna mentalna i fizička stanja. U većini slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima. Najbrže i ujedno potpuno prirodno rešenje nesanice dolazi kroz 'emotivno pražnjenje'.


Strah od bolesti, smrti i neuspeha su najčešći strahovi koji muče ljude, bez obzira na godine starosti i nivo obrazovanja. Strah je naša automatska ‘psiho-fizička’ reakcija na zamišljeni 'negativni ishod’ neke buduće situacije. Budite u kontroli svojih reakcija.


Samopouzdanje predstavlja praktičnu demonstraciju 'naše sposobnosti' da određena znanja i veštine uspešno primenjujemo i demonstriramo potpuno samostalno. Najčešći uzrok manjka samopouzdanja je nagomilani 'strah' od mogućeg neuspeha. Budite u kontroli samopouzdanja.


Problemi, kao što su: Gojaznost, višak kilograma, zavisnost od slatkiša, testa, grickalica, itd. Uspešno se rešavaju kontrolom apetita. Apetit je fizička demonstracija 'emotivne gladi' za našim dobrim osećanjima. Ovaj program nudi potpuno prirodni način kontrole apetita.


Nema ništa gore od realizacije da posle mnogo sati provedenih nad knjigom skoro ništa nismo zapamtili ni naučili! Dokle više tako, i kako to promeniti? Vrlo jednostavno - Kontrolom svoje koncentracije! Naučite da kontrolišete svoju koncentraciju, tako da sve što učite skoro automatski upijete i zapamtite. 


Ljubomora predstavlja set naših automatskih reakcija i ponašanja izazvanih osećanjem nesigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost. Iako je uvek usmerena na druge, ljubomora se suštinski bavi isključivo nama samima. Prazneći svoja osećanja sumnje i nesigurnosti, mi automatski menjamo našu percepcija realnosti u vezi ponašanja drugih ljudi.


Bes je demonstracija prave snage naših potisnutih osećanja. Što ih više svesno potiskujemo, naša unutrašnja tenzija je sve veća, a eksplozije besa su sve češće i burnije. Radeći emotivna pražnjenja, mi automatski oslobađamo svoja potisnuta osećanja i spontano aktiviramo untrašnji mir i harmoniju.


Šta raditi kada nas prošlost proganja i zbog toga se danas osećamo loše? Rešenje ovog problema je vrlo jednostavno i potpuno logično: Oslobodimo se “neprijatnih emocija i osećanja” koji su posledica naše prošlosti i odmah počnemo da se osećamo DOBRO u sadašnjosti! Ovaj program upravo to demonstrira!


Crni oblaci su se nadvili, a dok se ne raziđu...

U današnjem vremenu velikih izazova i preteće neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Emotivni Fokus i prateći programi vam upravo to pružaju! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: 'Šta, Kad i Kako' radimo da bi maksimalno napredovali u ovim teškim vremenima.

Zoran Pavlović - Autor