Moć Naših Pitanja

(Kako Biti Srećan & Zadovoljan)

Izbor pitanja koja postavljamo sami sebi je veština koja menja kvalitet našeg života...
Verovatno se pitate, kako je to moguće? Obična pitanja, a takva enormna moć! Da li vam je poznato, da je svakom čoveku dovoljno svega par minuta da pređe iz totalno negativnog raspoloženja u pozitivno? Upravo taj podatak oslikava pravu moć naših internih pitanja!

KLUB EMOTIVNI FOKUS

Moć Pitanja

Jednostavan način kontrole svojih raspoloženja!

SADRŽAJ:

  • Objašnjenje procesa analize & Način konstruisanja svakodnevnih pitanja!
  • Pražnjenje Emocija & Osećanja!
  • Snimak Dobrih Pitanja!
  • Objašnjenja & Video uputstva!
  • Slobodan Pristup Svim Programima!

Iskustva Korisnika

Ovaj miris me podseća na...

Svašta sam do sad probala da bih smršala. Ali, ovo je prvi put da hranu ne posmatram kao svog neprijatelja! Vaše dodatno uputstvo: 'I ovaj miris me podseća na...' svašta se pokrenulo u meni. Idemo polako, mnogo toga treba skinuti i isprazniti. Sad najzad znam i kako ću.

Dragana G.

Čudan osećaj ispočetka...

Sve se dešava baš kao što ste objasnili. Ispočetka je bio čudan osećaj - kao da mi nešto uzimaju. Ali, kako dani prolaze u meni se polako sve smiruje. Sestra me čudno gleda, više ne trčim na vagu svaki čas. I osećaj je sjajan. Hvala!

Zorica S. 

Prva pomoć na svakih 20 min...

Posle toliko godina stalne borbe sa viškom kilograma, vaše objašnjenje u vezi 'apetita' ostavilo me bez reči. I što sam više razmišljala o tome, zaključak je bio: To je baš tako! Nikada hrana nije sama po sebi 'uskakala' u mene, ali su je moja nesigurnost i stalna nervoza prosto gurale u mene. Koristeći ovaj program sve se promenilo. Najveće otkriće je bilo kad sam počela da koristim 'Prvu Pomoć' na svakih 20-ak min. Ne samo u kontekstu 'emotivne gladi' nego i za sve druge situacije. Tako jednostavno, a toliko efikasno...

Ivana P. 

Pitanja & Odgovori

šta je osnovna prednost ovog programa?

Ovaj program se ne bavi hranom, nego 'nama samima' i našim životom. Baveći se sobom na ovaj način, naš napredak se manifestuje kako u kontekstu težine, tako i u svim drugim oblastima našeg života. Razlog tome leži u činjenici da upravljajući svojim osećanjima i raspoloženjima, mi automatski upravljamo i svojim ponašanjem - u vezi svega što čini naš život!

DA LI OVAJ PROGRAM mogu svi da koriste?

Da! Instrukcije i seanse koje se nalaze ovom programu uspešno deluju na svaku vrstu problema sa težinom. Zato što je svaki od tih problema sačinjen od istih sastojaka: osećanja, emocija, reakcija i ponašanja. Razlika je samo u nazivu problema, a ne u njegovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

kada se mogu očekivati prvi rezultati?

Prvi rezultati stižu vrlo brzo, ali ne u formi '10 kg. manje' za 3 dana, nego u osećanju 'unutrašnjeg mira' i spoznaji da sve ređe osećamo pravu glad. Kako taj osećaj naše 'untrašnje harmonije' postaje naša svakodnevna pojava, tako se naše razmišljanje i ponašanje u vezi hrane menja u potpunosti. Rezultat toga, naša težina se spontano smanjuje, bez ikakvih rigoroznih dijeta.