Moć Naših Pitanja

(Kako Biti Srećan & Zadovoljan)

Izbor pitanja koja postavljamo sami sebi je veština koja menja kvalitet našeg života...
Verovatno se pitate, zar je moguće? Naizgled sasvim obična pitanja, a takva enormna moć - Kako to? Da li vam je poznato, da je svakom čoveku dovoljno svega par minuta da pređe iz totalno negativnog raspoloženja u pozitivno? Upravo taj podatak oslikava pravu moć naših internih pitanja!

Snimak Emotivno Pražnjenje

Slušate i radite po uputstvu! Praktikujući ovu jednostavnu proceduru što češče u toku dana, vrlo brzo ćete otkriti da sve ono što ste do sada 'mislili' o svojim problemima i pratećim reakcijama ubrzano gubi smisao. Razlog je jednostavan - Vi se sve češće i sve duže osećate Dobro!

Snimak Dobrih Pitanja

Kao što smo već objasnili, pitanja su kompas naše svesnosti. Ili ćete naučiti da koristite taj kompas i uvek biti na pravom putu, osećajući se dobro i sigurno ili ćete nastaviti da lutate šumom života uplašeni, nezadovoljni i nemoćni. Slušajući ovaj snimak upravo to postižete - Osećate se dobro i usvajate nova, mnogo bolja pitanja koja nastavljate spontano da koristite!

KLUB EMOTIVNI FOKUS

Moć Pitanja

Jednostavan način kontrole  raspoloženja i ponašanja!

SADRŽAJ:

  • Objašnjenje procesa analize & Način konstruisanja dobrih pitanja!
  • Pražnjenje Emocija & Osećanja!
  • Snimak Dobrih Pitanja!
  • Objašnjenja & Video uputstva!
  • Slobodan Pristup Svim Programima!

Pitanja & Odgovori

šta je osnovna prednost ovog programa?

Ovaj program se nikada ne bavi drugima, nego isključivo 'nama samima' i našim životom. Baveći se sobom na ovaj način, mi ostvarujemo dobar rezultat svaki put kad ga primenjujemo! Razlog tome leži u činjenici da upravljajući svojim internim, ličnim pitanjima, mi automatski upravljamo svojim raspoloženjima i ponašanjem u vezi svega što čini naš život! Sjajno, zar ne :)

DA LI OVAJ PROGRAM mogu svi da koriste?

Da! Pitanja koja se nalaze ovom programu uspešno deluju na svakoga bez obzira šta osoba inicijalno 'misli' o tome. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete se i sami uveriti u moć pitanja! To je jedna od osnovnih zakonitosti našeg uma i mi jednostavno nemamo drugu opciju nego da je sledimo!

kada se mogu očekivati prvi rezultati?

Rezultati svaki put stižu skoro trenutno! Naravno, kad ste na samom početku primene ovog programa, apsolutno je neophodno da pre svakog slušanja 'dobrih pitanja' odslušate i ispratite snimak 'emotivno pražnjenje' zato što on automatski aktivira našu emocionalnu inteligenciju!

Iskustva Korisnika

Pitanja koja kreiraju dobro raspoloženje...

Vrlo poštovani Zorane! Upravo slušam DOBRA pitanja, uživam u vašem glasu i mojim tjelesnim senzacijama. Želim da vam ovim putem najiskrenije odam počast za vaš rad.
Konačno sam uz pomoć Emotivnog Fokusa, osim teorije naučila i praksu, odnosno napokon sam počela osećati sebe i raditi na mojim osjećanjima. Hvala vam što ste mi omogućili da u nepune tri sedmice, koliko imam vašu knjigu, po prvi put u svom životu osjetim one prave pozitivne promjene.
Zaista ste sve tako jednostavno objasnili da mi se čini da samo oni koji ne žele iskreno da pomognu sebi, neće vas razumjeti i promjeniti svoj život. Hvala vam i na vašem uvjerljivom i umirujućem glasu kojeg slušam nekoliko puta dnevno. Šta da vam kažem više...
Jednostavno ste mi uljepšali život. Puno srdačnih pozdrava i veliko poštovanje.

Mirsada Baković - Nemačka

Čekajući neko 'bolje' vreme…

Emotivni fokus mi je pomogao da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Čitajući knjigu napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme." - Zato ja više ništa ne čekam! Prateći uputstva iz knjige, radim sve ono što lično Ja danas mogu da uradim.

Ružica Stojanović – Pravnik

Revolucionarni koncept života…

Emotivni fokus je stvarno revolucionaran koncept života. Navodi vas da posmatrate sopstveni život iz potpuno novog ugla. Sve što znate o sebi i životu, on stalno dovodi u pitanje. Analiza koju svi mi obično koristimo, sada mi deluje jadno i beskorisno. Pitanja su pitanja, ali odgovori su ono što mi mislimo da ne zavisi od nas. Što više radim po knjizi, sve mi je očiglednije u kakvoj zabludi živimo.

Peđa Savić – Beograd