Kontrola Stresa

(Kako Ostati Smiren)

U ovom današnjem svetu prosto je nemoguće ostati smiren i ne podleći stresu, svakoga dana.


Stres na poslu, rokovi koji se moraju ispoštovati, finansijski problemi, problemi sa decom, nervoza u odnosu sa partnerom, svetska zdravstvena ludnica, porodični problemi naših prijatelja...


Sve nam to čini život mizernim, zar ne?

Toliko dugo funkcionišemo pod tim stresnim uticajima da smo zaboravili šta znači opustiti se.

Ovakav svakodnevni nivo stresa u nama izaziva čitav splet negativnih manifestacija:

Manifestacije Stresa

U 99% slučajeva stres se manifestuje našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji prosto pulsiraju u nama i ne dopuštaju nam da funkcionišemo normalno.

  • Strahovi
  • Nesanice
  • Glavobolje
  • Napadi besa
  • Loša koncentracija
  • Nedostatak motivacije
  • Strepnja od budućnosti

Ovo su samo neki od problema koji se neminovno javljaju kao direktna posledica naših unutrašnjih-emotivnih nemira, odnosno stresa.

Pravi Uzrok Stresa

Postoje 3 emotivna stanja, kojima mi uvek reagujemo na situacije koje nam se dešavaju:

  1. Dobro je

  2. Nebitno je

  3. Loše je


Upravo ovo zadnje, 'loše je' emotivno stanje predstavlja glavni uzrok našeg stresa.

Uzrok je zato što ovo emotivno stanje uvek prate naša ‘neprijatna osećanja’ poput: Besa, Tuge, Nervoze, Straha, Razočarenja, itd.

Kako se vremenom povećava broj situacija koje su u nama ostale zabeležene kao “loše”, tako se pojačava i unutrašnji pritisak naših ‘neprijatnih osećanja’.

Unutrašnji pritisak se pojačava, zato što mi pokušavamo da ‘ne osećamo’ svoja neprijatna osećanja, nego da ih potisnemo i svesnim objašnjenjima nekako eliminišemo.

Međutim to se nikada ne može desiti, zato se naša neprijatna osećanja sve više gomilaju i vremenom izazivaju sve neprijatnije psiho-fizičke manifestacije u nama.

Analogno tome, svim osećanjima koja nam prijaju (radost, ljubav, zadovoljstvo i sl.) mi nikada ne pružamo nikakav otpor, nego ih istog trenutka osećamo do kraja i zbog toga ona traju kratko, drugim rečima nema tog ćuvenog stresa.

Program Kontrola Stresa

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoje 'emotivne nemire' zbog kojih smo konstantno stresirani, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći negativne ‘emocije i osećanja’ napokon oslobodimo svoje unutrašnje nemire i uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju'.


Ovaj program nam upravo to omogućava, tako što nas svaka seansa vodi kroz sledeća tri koraka:

1. Mentalna Relaksacija

Brzopotezno oslobađanje od svih bespotrebnih misli i uspostavljanje maksimalne koncentracije i fokusa...

2. Emotivno Pražnjenje

Pražnjenje negativnih emocija i osećanja koji stvaraju pritisak u nama i  zamagljuju našu svest...

3. Kreiranje Promene

Usvajanje novog ponašnja i razmišljanja upijanjem i kondicioniranjem jasnih, preciznih sugestija...

Praktikujući ova tri jednostavna koraka, mi spontano uspostavljamo 'emotivnu harmoniju' i kondicioniramo sebe da se automatski oslobodimo stresa - svaki put kad se pojavi!


Rezultat toga, posle svake seanse nivo našeg 'stresa' se ubrzano smanjuje, a mi se iz dana u dan osećamo sve opušteniji - potpuno spontano!

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU stresa?

Definitivno DA! Seanse i instrukcije ovog programa uspešno deluju na svaku vrstu stresa. Zato što je svaka vrsta stresa sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašanja. Razlika je samo u nazivu, a ne u njihovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

kada možemo očekivati prve rezultate?

Prvi rezultati stižu skoro trenutno u formi fizičkog i mentalnog osećanja 'unutrašnjeg mira' i spoznaje da sve teže možemo aktivirati bilo kakav nemir u sebi. Kako ovaj osećaj našeg 'untrašnjeg mira' postaje naša svakodnevna pojava, tako se naše razmišljanje i ponašanje u vezi situacija koje su nas nekada stresirale, ubrzano menja - potpuno spontano!

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka našeg stresa, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje procesa promene.

Iskustva Korisnika

Stres je izgovor za sve...

Taj čuveni stres, baš kao što kažete: Najbolji mogući izgovor za sve! Hvala vam što ste me probudili iz ovog 'opšteg ludila'. Rad od kuće, koji je na početku ovih dešavanja izazivao neviđeni haos u meni, sad je postao 'ispunjenje sna'. Sve ono što sam godinama 'planirao' da naučim i nervirao se zbog manjka vremena, sad napokon i učim. Svaki dan mi počinje sa nekom od seansi, a sve posle toga ide bez problema. Imam osećaj da bez obzira na posao, koji sad radim mnogo brže i efikasnije. Kao da sam dobio neke nove 'bonus sate' u svakom danu. A, stres i umor... Šta to beše?

Marko P.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos..

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J.

Smeškam se dok ih slušam...

Godine borbe za svoje mesto pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i nedeljna druženja sa psiholozima, bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično smanjilo. Posle inicijalnih seansi za kontrolu stresa, nastavio sam sa slušanjem snimaka i rezultati su baš očigledni! Ponekad svratim kod mojih terapeuta i ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja se samo smeškam dok ih slušam. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neku seansu. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu.

Miroslav Lj.