Kontrola Nesanice

(Kako Ponovo Spavati Normalno)

Statistika pokazuje da je nesanica jedan od najčešćih problema savremenog čoveka, koji izaziva naša neprijatna fizička i mentalna stanja.

Nedostatak sna negativno utiče na naše zdravlje, radnu sposobnost i medjuljudske odnose.

Uobičajeni proces u rešavanju ovog problema počinje sa kompletnom medicinskom proverom.

Kad smo se uverili da ne postoji nikakav biološki razlog koji nam izaziva nesanicu…

To nas vodi do 'pravog uzroka' naše nesanice...

Uzrok nesanice

U većini slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji prosto pulsiraju u nama i ne dopuštaju nam da spavamo normalno.

Naši emotivni nemiri, poput:

 - Stres

 - Strahovi


 - Nezadovoljstvo


 - Nagomilani bes

 - Strepnja od budućnosti


- Tuga zbog prošlih dešavanja

 - Osećanje krivice zbog nečega


 - I sve drugo što izaziva i održava nemir u nama

Ova i slična neprijatna 'emotivna stanja' su pravi uzrok nesanice, a nastali su kao direktna posledica situacija i dešavanja u našem životu.

Program - Kontrola Nesanice

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo naše 'emotivne nemire', zbog kojih noćima ne spavamo, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći ‘emocije i osećanja’ napokon oslobodimo svoje unutrašnje nemire, koji su pravi uzrok naše nesanice.

Radeći po ovom programu i praktikujući proces emotivnog pražnjenja, mi posle svake seanse osećamo olakšanje, a rezultat toga je da naša nesanica ubrzano prestaje...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU NESANICE?

Instrukcije i seanse koje se nalaze ovom programu uspešno deluju na svaku vrstu nesanice. Zato što je svaka nesanica sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašanja. Razlika je samo u nazivu, a ne u njihovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

kad se mogu očekivati prvi rezultati?

Brzina promene se razlikuje od osobe do osobe, zato što svako ima svoje želje i očekivanja. U većini slučajeva promena se dešava vrlo brzo, ali isto tako je normalno da se nesanica postepeno smanjuje. To znači da slušanje programa iz dana u dan ubrzava vaše rezultate..

DA LI MI TREBA NEKA PRIPREMA?

Sve što vam treba je vaša odluka da slušate i pratite super jednostavne instrukcije i sugestije ovog programa. Sa svakim novim ponavljanjem efekat se pojačava.

Iskustva Korisnika

U 4 ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Preuzimam program i odmah počinjem da slušam. Prva seansa, druga i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47! Tako je počelo, sad svaki dan slušam seanse i radim po uputstvima, a večernja mi je obavezno na 'continius play'. San je postao skoro normalan, Ali, znam da još mnogo toga treba da izađe iz mene, jer život je bio tubulentan. Hvala za otkriće da je rešenje već u meni!

Gorica S.

Nesanica je posledica stresa...

Koliko puta sam pročitala to objašnjenje? I ovde je na prvom mestu. Potpuno skeptična preuzimam program i ostatak dana bauljam na poslu pitajući se, a zašto ja nisam kao moj otac pa da zaspim čim sednem u fotelju? Kuća, lagana večera i napokon kada. Mirisna pena i puštam prvo objašnjenje iz programa. Odjednom sam stvarno budna, šta je ovo? Puštam večernju seansu i krećem da se lagano dezintegrišem u kadi. Nekako prelazim u krevet, a objašnjenje našeg uma me ponovo rasani i pokrene razmišljanja o prošlosti. Ponovo slušam večernju i ponavljam je iznova i iznova... Tonem u san, trzam se, ponovo je puštam i tako u krug. Prvih par nedelja je bilo baš čudno, imala sam osećaj da se sve to dešava nekome drugom, a ja samo posmatram. Bilo je noći da zaspim čim čujem prvih par rečenica, a nekada bih tek posle 4-5 slušanja tonula u san. Sve se to polako normalizuje. I u pravu su svi koji su rekli: 'prva pomoć' čini čuda u toku dana! Na kraju evo još jedna interesantna stvar: Kad počnem da razmišljam o uzrocima mojih problema, misli mi vrlo brzo odlutaju na potpuno drugu stranu. Baš zabavno, zar ne :)

Maja K.

Sanjala sam noćas...

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam 'super-woman'. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rješava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue. Ne sjećam se ko me je uputio na vaš sajt. Počelo je sa programom za kontrolu nesanice, a sada sam već osmi mjesec u glavnom programu. Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali onda je počelo: Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... na sastancima maštarim o... i uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

Sanja D.