Kontrola Besa

(Oslobodite Unutrašnji Pritisak)

Današnji način života obogaćen svim mogućim i nemogućim restrikcijama neminovno aktivira jedno od naših najdestruktivnijih osećanja - Bes!

Šta je Bes?

Bes je naša spontana 'psiho-fizička' reakcija na razne neprijatnosti poput: provokacija, nepravde, uvreda, raznih zabrana, omalovažavanja, psihičkog i/ili fizičkog nasilja kome smo izloženi.


Ovakva naša spontana reakcija uvek je sastavljena od naših osećanja, emocija i ponašanja. 


Šta to u stvari znači?

To znači da lično naš ‘emotivni doživljaj’ situacija u potpunosti kontroliše sve naše spontane ‘psiho-fizičke’ reakcije.

Ovo pravilo važi kako za situacije koje nam se danas dešavaju, tako i za sve situacije iz naše prošlosti, kojih se sećamo i svesno ih danas analiziramo i tumačimo...


Zašto je to tako?

Dok se ljudsko društvo razvijalo prateći razvoj nauke i tehnologije, naša percepcija tj. način na koji emocionalno primamo i doživljavamo situacije, na žalost nije.

Počevši od naših prvih dana, svaki put kada bi se našli u nekoj kriznoj situaciji za nas su postojale samo dve opcije: "Bori se ili Beži".

Međutim, društvo u kome danas živimo ne dozvoljava nam ni jednu od navedenih opcija, ali...


Pošto naša podsvest i dalje funkcioniše po toj iskonskoj formuli: "bori se ili beži" mi uporno pokušavamo da uradimo obe opcije u istom trenutku.

Rezultat toga je da se u nama gomilaju 'neprijatna osećanja' koja vremenom narastu do tog nivoa da više ne možemo svesno da ih potiskujemo i kontrolišemo... I tad nam se dešavaju izlivi besa!


Kako to napokon promeniti i isprazniti taj neprijatni naboj iz sebe?

Program - Kontrola Besa

Rešenje besa nalazi se u 'emotivnom pražnjenju' nagomilanih neprijatnih osećanja i reprogramiranju 'podsvesnih-automatskih' reakcija, koji aktiviraju naše izlive besa!

Naša 'emotivna pražnjenja' automatski izazivaju emotivnu harmoniju u nama! 

Tek kad se uspostavi 'emotivna harmonija', moguće je promeniti naše do tad neželjene načine reagovanja i ponašanja, odnosno osloboditi se besa.

Ovaj program nam demonstrira prirodni način da to ostvarimo brzo i efikasno, tako što nas vodi kroz sledeći proces:

1. Uspostavljanje mentalne relaksacije

2. Emotivno pražnjenje negativnih osećanja

3. Kondicioniranje novog ponašanja razmišljanja

Rezultat toga, posle svakog emotivnog pražnjenja mi se osećamo sve bolje, a naš bes se ubrzano prazni i ustupa mesto osećanju mira i kontrole...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU besa?

Instrukcije i seanse koje se nalaze ovom programu uspešno deluju na svaku vrstu besa. Zato što je svaki bes sačinjen od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašanja. Razlika je samo u objašnjenjima, a ne u njegovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

da li mi treba neka posebna priprema ?

Sve što vam treba je vaša odluka da slušate i pratite super jednostavne instrukcije i sugestije. Radeći na ovaj način, sa svakim novim ponavljanjem primetićete kako se nivo unutrašnjeg pritiska, odnosno besa sve više smanjuje.

kad se mogu očekivati prvi rezultati?

Rezultati se primećuju posle svake seanse i svakog pražnjenja osećanja. Što ih više praktikujete, rezultati su sve očigledniji!

Iskustva korisnika

Jastuk ko jastuk...

U šoku sam da mi ovo pre vas niko nije pokazao! Mislio sam da neće biti kraja mom pražnjenju besa. Ali, posle dve nepune nedelje ja više ne osećam potrebu za 'magičnim' jastukom.

Ivan J.

Zašto je teško reći 'izvini'...

Da sam ranije naišla na vas, verovatno bih i brak sačuvala. Slutila sam da je prošlost uzrok mog besa, ali nisam znala ni kako da ga kontrolišem, a ni da kažem 'izvini, moja greška'.

Danica M. 

Nervoza i bes...

Koje sve terapije nisam prošla, i nije da mi nisu spominjali da su osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali... Sad znam šta tačno treba da radim, svaki put kad osetim 'one' nemire u sebi.

branka P.

Osećanja se ne vare...

Napokon znam pravi uzrok mojih problema sa stomakom, koje sam godinama pokušavao da 'izlečim'Uostalom lepo ste rekli: Osećanja se ne vare - ona se osećaju i prazne, što češće. To posebno važi za osećanja Besa!

saša V.