Rešite Se Anksioznosti

(Živite Ponovo Normalno)

Ako je ikada u ljudskoj istoriji postojala era Anksioznosti, ona se dešava upravo sada!


Anksioznost je izuzetno neprijatno 'psiho-fizičko' stanje koje nam izaziva konstantnu nelagodnost, strepnju i strah da će se nešto strašno dogoditi. 


Ispočetka retko, a kad jednom počne, anksioznost se lako pretvara u 'napade panike' koji se manifestuju velikim strahom od smrti ili ludila, praćeno lupanjem srca, gušenjem, znojenjem, itd.


Sve to čini život nepodnošljivim i stvarno mizernim, zar ne?

Ovakavo svakodnevno 'mučenje' u nama izaziva čitav splet negativnih manifestacija...

Manifestacije Anksioznosti

U 96% slučajeva anksioznost se uvek manifestuje našim neprijatnim emotivnim stanjima, koja nas sprečavaju da funkcionišemo normalno. Stanjima poput:

  • Loša koncentracija
  • Nesanica ili loš san
  • Nelagodnost i teskoba
  • Nedostatak motivacije
  • Konstantna sumnja i briga
  • Povlačenje u sebe i izolacija
  • Svaki dan je gori od prethodnog

Ovo su samo neka od neprijatnih emotivnih stanja koja se javljaju kao direktna posledica naših naglašenih emotivnih nemira - Anksioznosti.

Pravi Uzrok Anksioznosti

Postoje 3 emotivna stanja, kojima mi reagujemo na sve uobičajene situacije i informacije:

Dobro

nebitno

loše

Upravo ovo 'LOŠE' emotivno stanje predstavlja pravi uzrok naše anksioznosti.

Zato što ovo emotivno stanje uvek prate naša ‘neprijatna osećanja’ poput: Nervoze, Straha, Panike, Strepnje, Tuge, Nemoći, itd.


Uporno pokušavajući da NE osećamo ova neprijatna osećanja mi se psihički i fizički sve više iscrpljujemo, sve dok ne stignemo do tačke kada postajemo anksiozni!

Trajno Rešenje Anksioznosti

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoja neprijatna osećanja i unutrašnje nemire zbog kojih smo anksiozni, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći svoja neprijatna osećanja napokon oslobodimo naše unutrašnje nemire i ponovo uspostavimo svoj unutrašni mir i emotivnu harmoniju, tako da se opet osećamo normalno.


Program Emotivni Fokus vam upravo to omogućava!


Tako što vam umesto suvoparnih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za vrlo jednostavnu i efikasnu AKCIJU koja vas automatski vodi do REŠENJA anksioznosti!


Rezultati primene programa: Nivo vaše 'anksioznosti' se ubrzano smanjuje i vi se iz dana u dan osećate sve bolje - potpuno spontano!


Vreme je da se i Vi oslobodite svoje anksioznosti, počnite sa programom:

PITANJA & ODGOVORI

KAKO OVAJ PROGRAM REŠAVA ANKSIOZNOST?

da li ANKSIOZNOST izaziva neka oštećenja?

DA LI ovaj PROGRAM UTIČE NA MOJU TERAPIJU?

kad stižu naši prvi rezultati?

šta je naš Najveći Problem U Rešavanju?

KOLIKO DUGO KORISTIMO OVAJ PROGRAM?

Šta kažu naši korisnici? 

Smeškam se dok ih slušam...

Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se drastično promenilo. Nekoliko živih seansi i vaš prateći program... Rezultati su više nego očigledni!
Svratio sam čak i do mojih bivših terapeuta da im  ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeško dok sam ih slušao. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neku seansu. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu.

Miroslav Lj. – Beograd

Opadaju pritisak i unutrašnji haos..

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi (ta čuvena anksioznost). Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa programom - Pozz!

Predrag J. – Pravnik

Šta je važno u našem životu, a šta nije...

Da je sve u životu važno, onda ništa ne bi bilo važno! Emotivni fokus mi je pomogao da definišem i potvrdim lično moju skalu važnosti. Osećanja i emocije u vezi svega su moja unutrašnja navigacija. Oni ujedno predstavljaju i moj pravi identitet. Dugo sam to slutila, ali sve do programa E.F. nisam znala 'šta i kako' da radim sa njima. Sada imam precizno uputstvo i stalno ga koristim.

Svetlana L. – Beograd

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili anksioznost. Ovaj program nam upravo to pruža. Počnite da koristite program:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"