PROGRAMI usPEHA

Svakoga dana ljudi se pitaju: Kako da rešim moj problem? Ovo pitanje se obično odnosi na naše zdravlje, posao i međuljudske odnose. Nudimo vam provereno uspešne programe za rešavanje takvih problema. Učlanite se u "Klub EF" i koristite ove programe!

Zamislite, kako je divan osećaj biti smiren i opušten - Svakoga dana! Rešenje našeg stresa krije se u pražnjenju ‘neprijatnih osećanja’ i promeni 'podsvesnih - automatskih' reakcija. Zato što su to pravi uzročnici stresa!


Nesanica je jedan od najčešćih problema savremenog čoveka. Ona nam izaziva neprijatna mentalna i fizička stanja. U većini slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima. Najbrže i ujedno potpuno prirodno rešenje dolazi kroz naše 'emotivno pražnjenje'


Strah od bolesti, smrti i neuspeha su najčešći strahovi koji muče ljude, bez obzira na godine starosti i nivo obrazovanja. Strah je naša automatska ‘psiho-fizička’ reakcija na zamišljeni 'negativni ishod’ neke situacije.


Samopouzdanje je praktična demonstracija 'naše lične sposobnosti' da određena znanja i veštine  uspešno prezentiramo. Najčešći uzrok manjka samopouzdanja je 'strah' od mogućeg neuspeha...


Problem viška kilograma, uspešno se rešava kontrolom apetita. Nekontrolisani apetit predstavlja 'glavni uzrok' viška kilograma. Ovaj program nas uči kako da kontrolišemo svoj apetit.


Nema ništa gore od realizacije da posle mnogo sati provedenih nad knjigom skoro ništa nismo zapamtili ni naučili! Dokle više tako, i kako to promeniti? Vrlo jednostavno - Kontrolom svoje koncentracije! Ovaj program nas upravo tome uči...


Bes je demonstracija prave snage naših potisnutih osećanja. Što ih više svesno potiskujemo, naša unutrašnja tenzija je sve veća, a eksplozije besa su sve češće i burnije. Radeći emotivna pražnjenja, mi automatski oslobađamo svoja potisnuta osećanja i spontano aktiviramo untrašnji mir i harmoniju.


Ljubomora predstavlja 'spontanu' reakciju izazvanu osećanjem naše nesigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost. Iako je uvek usmerena na druge, ljubomora se suštinski bavi isključivo nama samima. Prazneći svoja osećanja nesigurnosti, straha i sumnje, mi automatski menjamo našu percepciju realnosti u vezi ponašanja drugih ljudi.


Šta raditi kada nas prošlost proganja i zbog toga se danas osećamo loše? Rešenje ovog problema je vrlo jednostavno i potpuno logično: Oslobodimo se “neprijatnih emocija i osećanja” koji su posledica naše prošlosti i odmah počnemo da se danas osećamo dobro! Ovaj program nam upravo to demonstrira!

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Program "Emotivni Fokus " nam upravo to pruža! Svakodnevnu podršku kroz jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešavali svoje probleme. Kliknite dugme i probajte Emotivni Fokus!