EMOTIVNI FOKUS

Emotivni Fokus je program usmeravanja i korišćenja prirodnih potencijala i sposobnosti našeg uma, sa ciljem ostvarivanja rezultata naših izbora.

MOĆ PITANJA

Izbor pitanja je veština koja menja život! Verovatno se pitate, kako je to moguće? Obična pitanja, a takva enormna moć! Da li vam je poznato, da je svakom čoveku dovoljno svega par minuta da pređe iz totalno negativnog raspoloženja u pozitivno? Upravo taj podatak oslikava pravu moć naših internih pitanja!

Program USPEH365

Svako od nas za sebe želi da je: Zdrav, Sretan i Uspešan, ali... Malo je ljudi koji osim te želje imaju jasna i precizna uputstva: "Šta - Kad - Kako" raditi da bi to postigli! Takva uputstva napokon postoje i zovu se: "Program USPEH365" Prateći super jednostavna uputstva ovog programa, mi iz dana u dan pravimo naše željene promene i postajemo Kreatori Sopstvenog Uspeha!

KONTROLA STRESA

Stres je demonstracija naše emotivne disharmonije! Rešenje stresa krije se u pražnjenju ‘neprijatnih osećanja’ i reprogramiranju naših 'podsvesnih - automatskih' reakcija. Zato što su to pravi uzročnici negativnog stresa.

KONTROLA STRAHA

Strah od bolesti, smrti i neuspeha su najčešći strahovi koji muče ljude, bez obzira na godine starosti i nivo obrazovanja. Strah je naša automatska ‘psiho-fizička’ reakcija na zamišljeni 'negativni ishod’ neke buduće situacije. Budite u kontroli svojih strahova.

KONTROLA NESANICE

Nesanica je jedan od najčešćih problema savremenog čoveka. Ona izaziva naša neprijatna mentalna i fizička stanja. U većini slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima. Najbrže i ujedno potpuno prirodno rešenje nesanice dolazi kroz 'emotivno pražnjenje'.

KONTROLA BESA

Bes je demonstracija prave snage naših potisnutih osećanja. Što ih više svesno potiskujemo, naša unutrašnja tenzija je sve veća, a eksplozije besa su sve češće i burnije. Radeći emotivna pražnjenja, mi automatski oslobađamo svoja potisnuta osećanja i spontano aktiviramo untrašnji mir i harmoniju.

MAX KONCENTRACIJA

Nema ništa gore od realizacije da posle mnogo sati provedenih nad knjigom skoro ništa nismo zapamtili ni naučili! Dokle više tako, i kako to promeniti? Vrlo jednostavno - Kontrolom svoje koncentracije! Ovaj program nas upravo tome uči...

SAMOPOUZDANJE

Samopouzdanje predstavlja praktičnu demonstraciju 'naše sposobnosti' da određena znanja i veštine uspešno primenjujemo potpuno samostalno. Najčešći uzrok manjka samopouzdanja je nagomilani 'strah' od mogućeg neuspeha. Ovaj program to rešava!

OSLOBODITE PROŠLOST

Šta raditi kada nas prošlost proganja i zbog toga se danas osećamo loše? Rešenje ovog problema je vrlo jednostavno i potpuno logično: Oslobodimo se “neprijatnih emocija i osećanja” koji su posledica naše prošlosti i odmah počnemo da se osećamo dobro danas! Ovaj program nam upravo to demonstrira!

LJUBOMORA STOP

Ljubomora predstavlja 'spontanu' reakciju izazvanu osećanjem naše nesigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost. Iako je uvek usmerena na druge, ljubomora se suštinski bavi isključivo nama samima. Prazneći svoja osećanja nesigurnosti, straha i sumnje, mi automatski menjamo našu percepciju realnosti u vezi ponašanja drugih ljudi.

KONTROLA APETITA

Problemi, kao što su: Gojaznost, višak kilograma, zavisnost od slatkiša, testa, grickalica, itd. Uspešno se rešavaju kontrolom apetita. Apetit je fizička demonstracija naše 'emotivne gladi' za dobrim osećanjima. Ovaj program nudi prirodni način kontrole apetita.

Pen